Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná pečeně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

10. 8. 2014 13:12

Suroviny

Porce: xxx

Nutriční hodnoty

Energie8 157 kJ / 1 950 kcal
Bílkoviny343,96 g
Tuky57,34 g
Vláknina3,64 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 701 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Procházela jsem staré časopisy, tento recept mě zaujal, tak jsem ho vyzkoušela. Měli jsme se šťouchaným bramborem, byla to mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

NADEI

17. 8. 2014 11:22

Anna Kocikova: :-) Vyzkoušejte ,naplnit můžete určitě čímkoliv, co máte rádi :-p

Anna Kocikova

15. 8. 2014 21:25

Naďko,takto "plněné" maso jsem ještě nedělala,ale věřím,že by nám to moc chutnalo,mňam:-p:yes::yes:

NADEI

11. 8. 2014 07:16

casino: čekala jsem, poznámky tohoto typu,ale ne všichni snědli všechnu moudrost :-//

casino

10. 8. 2014 22:15

No, že by si ale tady na těch rozostřených fotečkách anonymka zgustla, neníližpravda...:-D

Možná v postupu mělo stát, z které strany se to filé nařezává... Já bych dělal zářezy směrem od páteře a nedořezával vazivovou krycí vrstvu masa.

spagetka

10. 8. 2014 21:50

NADEI: Tohle se netýká tebe, to Františka myslela na to, co se tu celý den dělo, že neregi se stále strefovali do receptu, že nemá fotopostup atd atd a furt jen do jednoho:no::no:. když si přečteš pár komentíků níže, pochopíš, o čem je řeč. Ale Františka to měla vysvětlit už ve svém příspěvku, jak to myslí, to ano.

NADEI

10. 8. 2014 21:34

Frantiska:Nějak nechápu:(

Frantiska

10. 8. 2014 16:20

zajimave, ze tady anonymka o fotkách postupu nic nepise

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: nadívaná krkovicena nadívaná krkovice nadivanakrkovice plněná vepřová pečeně nadivana veprova pecene nadívaná panenka top recepty vepřová pečeně nadívaná vepřová pečeně plněná pečeně nadívaná slaninou pecene maso vcelku s cibuli a anglickou slaninou nadívané vepřové karé vepřové karé rec veprova pecene kapsa nadívané karé recept na nadívané karé plněná pečeně plnene pecene maso vepřová pečeně kečup pěčeně plněná cibulí a slaninou nadívaná kapr

Suroviny: pečeně vepřová, sýr plátkový, slanina anglická, cibule, kečup ostrý, hořčice plnotučná, koření gyros, sůl, olej

TopRecepty.cz

Nadívaná pečeně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LlwW