Suroviny
Porce: xxx
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 157 kJ / 1 950 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 343,96 g |
Tuky | 57,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 701 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Moje poznámka
Nadívaná pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlwW
Nejnovější recepty
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 1 hodinou
Tzatziki
Přidáno před 5 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 23 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 27 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 36 minutami
Hovězí kližka na kmíně
poirotka před 1 hodinou
Obložené kotlety
kacaba10 před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Bedrunka17 před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Fitulka před 2 hodinami
Nejjednodušší rýžový nákyp
divozenka666 před 3 hodinami
Domácí pečená sekaná z mletého masa
Standby před 3 hodinami
Jahodovo-jogurtový koláč
rybarka007 před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Franta421 před 4 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná krkovicena,
nadívaná krkovice,
nadivanakrkovice,
plněná vepřová pečeně,
nadivana veprova pecene,
nadívaná panenka top recepty,
vepřová pečeně nadívaná,
vepřová pečeně plněná,
pečeně nadívaná slaninou,
pecene maso vcelku s cibuli a anglickou slaninou,
nadívané vepřové karé,
vepřové karé rec,
veprova pecene kapsa,
nadívané karé,
recept na nadívané karé,
plněná pečeně,
plnene pecene maso,
vepřová pečeně kečup,
pěčeně plněná cibulí a slaninou,
nadívaná kapr
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr plátkový,
slanina anglická,
cibule,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření gyros,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Možná v postupu mělo stát, z které strany se to filé nařezává... Já bych dělal zářezy směrem od páteře a nedořezával vazivovou krycí vrstvu masa.