Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 44,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Moje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký jablkový koláč
Theodora před 1 minutou
Maková náplň
mismi před 15 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 6 hodinami
Tématické fráze:
bedlový guláš,
houbový perkelt,
noky,
maďarské noky,
noky z hladké mouky,
bedlový guláš recept,
perkelt recept,
noky z hrubé mouky,
perkelt z králíka,
perkelt,
bedlový řízek,
bedly do mrazaku,
noky recept,
houby recepty,
perkelt z bedel,
perkelt z hub,
gulaš z bedel,
guláš z bedly,
bedly v lednici,
bedlový guláš
Suroviny:
cibule,
houba bedla,
paprika,
rajče,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
vejce,
voda,
sůl,
mouka hladká,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso