Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 44,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Moje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 5 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 6 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 7 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 4 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 4 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 5 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 5 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 5 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 6 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 6 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 6 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 6 hodinami
Tématické fráze:
bedlový guláš,
houbový perkelt,
noky,
maďarské noky,
noky z hladké mouky,
bedlový guláš recept,
perkelt recept,
noky z hrubé mouky,
perkelt z králíka,
perkelt,
bedlový řízek,
bedly do mrazaku,
noky recept,
houby recepty,
perkelt z bedel,
perkelt z hub,
gulaš z bedel,
guláš z bedly,
bedly v lednici,
bedlový guláš
Suroviny:
cibule,
houba bedla,
paprika,
rajče,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
vejce,
voda,
sůl,
mouka hladká,
mouka hrubá
Komentáře (11)
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso