Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 761 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,49 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 88,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Moje poznámka
Plněné zelné závitky na leču
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ag9B
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 3 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 4 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
AndreaMachacova před 14 minutami
Krůtí guláš
Lastovia před 20 minutami
Kvasnicová polévka s vajíčkem
Kajkajak před 40 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
anavob před 52 minutami
Hrušková marmeláda
Dada20 před 56 minutami
Kuře po indicku
humlovatereza před 1 hodinou
Rajčatová omáčka na těstoviny
Bohunka37 před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
sazovitz před 3 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Hanis před 3 hodinami
Cuketový perník
LilianaKofronova před 3 hodinami
Tématické fráze:
zelné závitky,
zelné závitky plněné rýží,
zelný závitek,
plněné zelné zavitky,
recept na zelné závitky,
zelné závitky s maso s lečem,
plneni zelni listy,
plnění zelné listy,
lahev leca,
zelný závitek recept,
zelny závitky recept,
recepty na na lečo,
jak vykrojit kostal z cele hlavkx zeli,
zelné zavitky plnění,
zelne závitky recept,
plněné zelné listy,
mleté maso s rýží,
závitky plnění zelnou směsí,
plněné vepřové závitky,
zelné závitky z veproveho mas
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso vepřové mleté,
rýže,
vývar,
koření adžika,
cibule,
vejce,
lečo,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
jíška máslová
Komentáře (4)