Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 529 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,16 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 554 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 26,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice v květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jlr2
Moje poznámka
Brokolice v květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jlr2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty z květáku a brokolice,
květák a brokolice,
jídla z brokolice a květáku,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice a kvetáku,
kvetak brokolice,
jidlo z brokolice,
recepty květák brokolice,
květák a brokolice recept,
květák s brokolicí,
recept na květák a brokolici,
brokolice jako květák,
recept z brokolice a kvetaku,
brokolice květák,
brokolice a květák,
brokolice recepty,
recept brokolice a kvetak,
brokolice v květáku,
recepty brokolice květák,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
vejce,
smetana,
sůl,
ořech muškátový,
pepř
Komentáře (39)
Jinak je to velmi chutné,určitě zase udělám, už budu vědět jak na to