Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,34 g |
Tuky | 178,81 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 9,90 g |
Sacharidy | 25,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Moje poznámka
Srnčí ragú z plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4PG0
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 50 minutami
Špenátová polévka
brtna před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 3 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
srnčí ragú,
srnčí plecko recepty,
srnčí plecko recept,
srnčí plecko,
srnčí ragú recepty,
plecko recepty,
recept srnec plec,
srnčí plec na víně recept,
srnčí plec na víně,
srnčí maso recepty,
srnčí ragú recept,
srnčí kosti,
recepty na srnčí maso,
srnčí recepty,
ragú recept,
recept na srnčí plecko,
srnční plec-recept,
srnční plec-recept,
srnec plec,
pečená srnčí plec
Suroviny:
plecko srnčí,
špek uzený,
vývar,
cibule,
protlak rajčatový,
koření divočina,
česnek,
sůl,
pepř,
sádlo vepřové,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (15)
Zítra bude obídek "sen" !
Už orestováný protlak měl nádhernou barvičku,dala jsem maso a podlila.Divočinu jsem dala od Vitany.
Jelikož jsem měla maso už bez kosti ,tak jsem udělala vývar ze srnčí přední nožičky s kostí a trošky čerstvé zeleniny. Mohu jen říct,že než se z toho udělal vývar tak to táhlo 3 hodinky.