Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,87 g |
Tuky | 18,02 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 328,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Moje poznámka
Klobásový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WqKv
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 8 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 18 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
chleba z domácí pekárny recepty,
nejlepsi chleba,
klobásový chléb v domácí pekárně,
klobáskový chléb,
klobaskovy chleba v pekarně,
chleba recept,
domácí chleba pekárna recept,
chléb domácí,
recepty z domácí pekárny,
recept na domácí chleba,
recept na chleb,
domaci saláma,
klobasa chleba recept,
lovecka salama,
plneny chleba domácí pekárny recepty,
klobáskový domácí chléb,
plneny klobaskovy chleba,
klobáskovy chléb z domácí pekárny,
dort klobáskový
Suroviny:
voda,
med,
olej,
sůl,
syrovátka sušená,
mouka grahamová,
mouka žitná,
mouka hladká,
kmín celý,
droždí,
klobása
Komentáře (7)
Je to krásny recept! +