Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Moje poznámka
Pečené brambory s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnqk
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 8 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 52 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 57 minutami
Domácí pizza
ne.honzula12 před 1 hodinou
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 1 hodinou
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 1 hodinou
Karbanátek
kocamo před 2 hodinami
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 2 hodinami
Čokoládový mug cake
Anezvari před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty s parmazánem,
brambory s parmazánem,
recepty z brambor,
pecene brambory s parmazanem,
pecene brambory,
pecene brambory s parmezanem,
recepty na brambory,
pečené brambory recept,
brambory s parmezánem,
pečené brambory ve slupce,
pečené bramnory s parmezánem,
recept s parmazanem,
brambory parmazán,
pecena brambora,
pečené brambory s parmezán,
lilek brambor,
brambory recept,
pečené brambory s s parmazánem,
brambory pečené na parmazánu,
brambory recepty
Suroviny:
brambory,
koření grilovací,
máslo,
parmazán,
pažitka
Komentáře (11)