Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Moje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 2 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 9 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 34 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 58 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 58 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
stejk,
jak správně udělat steak,
jak připravit flank steak,
jak správně udělat hovězí steak,
jak pripravit stejk,
jak udělat flank steak,
jak udělat správně steak,
flank stea,
brazilsky steak,
hovězí steak který se vždy povede,
porterhouse steak recepty,
steak postup,
jak správně udělat stejk,
jak správně připravit stejk,
jak na správný stejk,
jak stejky,
stejky názvosloví,
jak na stea,
flank stejk,
jak na správný steak recept
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl hrubozrnná,
pepř steakový,
olej olivový,
Komentáře (13)
Zadne baleni do alobalu a strkani do trouby neprovadime.
Svieckovu- fillet som si nikdy v restauracii neobjednal ani ziaden moj znami,z jednoducheho dovodu, tuk dava masu chut a svieckova je sucha tym padom bez chuti aj ked je makka. T bone, porterhouse, rib eye,skirt,flank,sirloin atd.
Iny kraj iny mrav
http://www.seriouseats.com/2011/03/the-four-high-e...
Steak je 80% o kvalite masa nie o priprave.Ked kupim USDA prime steak aj moja babka ktora nema sajnu steakoch ho pripravi a bude super.
http://www.primesteakhouses.com/how-usda-grades-be...
V místních podmínkách (Česká Třebová) jsem to už vzdal, výsledek sice vypadal dobře, ale byl k neužvýkání. Prostě to správné maso tady nedostanu. Podotýkám, že jsem žil skoro třicet let ve státech a tam se mi špatný steak nikdy "nepovedl".
Takže Vašku, ukládám a slibuju, že budu trénovat i nadále