Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Moje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 21 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 1 hodinou
Bábovka z pudinku
Routeu před 1 hodinou
Krevetové rizoto
Lucie1001 před 1 hodinou
Rychlá hrachová polévka s krutony
Lara.S před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lara.S před 1 hodinou
Křehký jablečný závin
Lara.S před 1 hodinou
Chutné vafle
Lara.S před 1 hodinou
Jablkový perník
Lara.S před 1 hodinou
Rybí filé na italský způsob
Jan Nemec před 4 hodinami
Tématické fráze:
stejk,
jak správně udělat steak,
jak připravit flank steak,
jak správně udělat hovězí steak,
jak pripravit stejk,
jak udělat flank steak,
jak udělat správně steak,
flank stea,
brazilsky steak,
hovězí steak který se vždy povede,
porterhouse steak recepty,
steak postup,
jak správně udělat stejk,
jak správně připravit stejk,
jak na správný stejk,
jak stejky,
stejky názvosloví,
jak na stea,
flank stejk,
jak na správný steak recept
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl hrubozrnná,
pepř steakový,
olej olivový,
Komentáře (13)
Zadne baleni do alobalu a strkani do trouby neprovadime.
Svieckovu- fillet som si nikdy v restauracii neobjednal ani ziaden moj znami,z jednoducheho dovodu, tuk dava masu chut a svieckova je sucha tym padom bez chuti aj ked je makka. T bone, porterhouse, rib eye,skirt,flank,sirloin atd.
Iny kraj iny mrav
http://www.seriouseats.com/2011/03/the-four-high-e...
Steak je 80% o kvalite masa nie o priprave.Ked kupim USDA prime steak aj moja babka ktora nema sajnu steakoch ho pripravi a bude super.
http://www.primesteakhouses.com/how-usda-grades-be...
V místních podmínkách (Česká Třebová) jsem to už vzdal, výsledek sice vypadal dobře, ale byl k neužvýkání. Prostě to správné maso tady nedostanu. Podotýkám, že jsem žil skoro třicet let ve státech a tam se mi špatný steak nikdy "nepovedl".
Takže Vašku, ukládám a slibuju, že budu trénovat i nadále