Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Moje poznámka
Steak, který se zaručeně povede
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64xL
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 6 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 12 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 36 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
stejk,
jak správně udělat steak,
jak připravit flank steak,
jak správně udělat hovězí steak,
jak pripravit stejk,
jak udělat flank steak,
jak udělat správně steak,
flank stea,
brazilsky steak,
hovězí steak který se vždy povede,
porterhouse steak recepty,
steak postup,
jak správně udělat stejk,
jak správně připravit stejk,
jak na správný stejk,
jak stejky,
stejky názvosloví,
jak na stea,
flank stejk,
jak na správný steak recept
Suroviny:
svíčková hovězí,
sůl hrubozrnná,
pepř steakový,
olej olivový,
Komentáře (13)
Zadne baleni do alobalu a strkani do trouby neprovadime.
Svieckovu- fillet som si nikdy v restauracii neobjednal ani ziaden moj znami,z jednoducheho dovodu, tuk dava masu chut a svieckova je sucha tym padom bez chuti aj ked je makka. T bone, porterhouse, rib eye,skirt,flank,sirloin atd.
Iny kraj iny mrav
http://www.seriouseats.com/2011/03/the-four-high-e...
Steak je 80% o kvalite masa nie o priprave.Ked kupim USDA prime steak aj moja babka ktora nema sajnu steakoch ho pripravi a bude super.
http://www.primesteakhouses.com/how-usda-grades-be...
V místních podmínkách (Česká Třebová) jsem to už vzdal, výsledek sice vypadal dobře, ale byl k neužvýkání. Prostě to správné maso tady nedostanu. Podotýkám, že jsem žil skoro třicet let ve státech a tam se mi špatný steak nikdy "nepovedl".
Takže Vašku, ukládám a slibuju, že budu trénovat i nadále