Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 373 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Moje poznámka
Hříbkový perkelt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LJDw
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 55 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
perkelt,
perkelt recept,
houbový perkelt,
hribovy perkelt,
perkelt z hub,
hřibovy guláš,
hříbkový guláš,
perkelt s hub,
perkelt hribovy,
recept na perkelt,
hřibový guláš s masem,
houby,
hobovy perkelt,
hříbkový salát,
hribkovy nakyp,
hribkovy gulas s masem,
hribovy gulas recept,
hribovy perkelt recept,
recept perkelt,
houby recepty
Suroviny:
houby sušené,
slanina uzená,
cibule,
chilli paprika čerstvá,
paprika sušená sladká,
pepř,
olej,
voda,
mouka hladká
Komentáře (13)
Použila jsem sušenou směsku-proto ta tmavší barva,dala jsem gazdovskou slaninu a vynechala chilli papričku,ostré nemůžeme