Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 28 772 kJ / 6 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,47 g |
Tuky | 418,30 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 2,50 g |
Sodík | 766 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 670,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Moje poznámka
Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LwGp
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 2 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 5 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové noky s petrželí
mrazule před 1 hodinou
Bezlepkové kynuté koláče
Hankali před 1 hodinou
Masová směs obalená anglickou slaninou
Zabiczka před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
SaraV před 2 hodinami
Barevná bábovka s tvarohovou náplní
katerina55 před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
olivka před 2 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Jajka70 před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Zbynek Hladik před 3 hodinami
Tématické fráze:
řezy se šlehačkou,
šlehačkové řezy,
řezy s kremem,
dort s bramborovým krémem,
řezy z brambor,
řezy s brambovým krémem,
řez s krémem,
famózní rezy,
šlehačkové řezy recept,
top recepty,
řezy se slehačkou recept,
rezy ze slehackovym kremem,
šlehačkovy rez,
rezy super,
řezy na plech,
brambory odrůda rafaelo,
famozní řezy rafaelo,
řezy s pudinkem krémem a slehackou,
dortičky s kremem a šlehačkou,
odrůdy brambor maiva
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
olej,
mouka hladká,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
kakao,
rum,
brambory,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
rum,
marmeláda,
čokoláda
Komentáře (35)
Fotky super.
Bod jsem už dala dříve, dnes, s dovolením, přidávám fotečky..
Varný typ C již nelze sehnat. Sadu seženu max. B+C, tedy přechodný. Většinou se pěstuje varný typ B. Ale hranice nejsou přesné, záleží na konkrétní odrůdě brambor.
Varný typ poznáte snadno po uvaření, zvláště ve slupce. Varný typ A je lojovitý a nerozpadá se. Používá se do salátů atd., kde je potřeba aby si kousky udržely svůj tvar.
Čím více se blíží varný typ k C, tím víc je moučnější a méně drží pohromadě. C se pomalu rozpadalo samo a bylo ideální na kaši.
Takže i když to v obchodě není označeno, lze to poznat dle konzistence po uvaření ...
Kolegyně v práci také kroutily hlavou a po ochutnání si hned braly recept.