Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,86 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Moje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 58 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
briošky,
odpalované těsto ze špaldové mouky,
slané pečivo z odpalovaného těsta,
celozrnné odpalované těsto,
odpalované těsto celozrnné,
briošky recept,
celozrnné pečivo,
náplně do briošek,
odpalovane housky,
celozrné pečivo recept,
odpalovane těsto z celozrnne mouky,
beránek z celozrnné mouky,
hruškové briošky,
špaldové briošky,
celozrné slané pečivo,
recepty celozrné pečivo,
briošek,
celozrnné pečivo recepty,
celozrné pečivo recepty,
odpalované slané pečivo
Suroviny:
voda,
máslo,
sůl,
mouka celozrnná,
vejce,
sýr niva,
máslo,
sýr tavený,
koňak,
ořechy vlašské,
hruška,
máslo,
křen,
šunka,
víno hroznové
Komentáře (9)
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...