Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,08 g |
| Tuky | 10,77 g |
| Vláknina | 35,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 209,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Naklepané osolené a opepřené roštěnky prudce opečeme na sádle.
Krok 2: Vyjmeme je a do výpeku přidáme cibuli, lehce osmahneme, zaprášíme moukou, vytvoříme tmavší jíšku a zalijeme vývarem.
Krok 3: Přidáme na kostičky nakrájenou kápii, krátce podusíme, přidáme roštěnky a dusíme, dokud roštěná nezměkne.
Krok 4: Přidáme kukuřici a hrášek a podáváme s tortilami nebo houskovým knedlíkem.
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Moje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Nejnovější recepty
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Domácí veka
Přidáno před 14 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 2 hodinami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 14 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 14 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 15 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 17 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 17 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 20 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 21 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 21 hodinami
Tématické fráze:
maso po argentinsku,
kuře po argentinsku,
hovězí po argentinsku,
roštěná na prudko,
hovězí hrášek paprika kukuřice,
roštěná s kapii,
rostena s hraskem,
roštěná z panenky,
hovězí hrášek kukuřice,
příprava dobré roštěné,
roštěná z veproveho masa s hraskem a kukurici,
roštěnka po argentinsku,
roštěná s kukuřicí a hráškem,
argentýnská roštěná,
hovezi maso po argentinsku,
hovězí roštěná s houskovým knedlíkem,
vepřová panenka po argentinsku,
roštěná,
roštěnky na prudko,
roštěnky s hrádkem recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
kapie,
kukuřice,
hrášek sterilovaný,
mouka,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Eli, pokud se nepletu nemáš ráda teplou, vařenou kapii, ale tady je to moc dobré, je to pikantní a určitě by ti to chutnalo.
Ivo, posílám fotky a bodík