Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 656 kJ / 2 069 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 193,88 g | 
| Tuky | 47,01 g | 
| Vláknina | 44,10 g | 
| Cholesterol | 520 mg | 
| Sodík | 7,00 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 198,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Moje poznámka
					
				
Uzená rychlovka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MxPO
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 33 minutami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 47 minutami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 1 hodinou
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzene v papinaku, 
						
						
							uzená polévka v papináku, 
						
						
							papinak, 
						
						
							elektrický papiňák eta, 
						
						
							elektrický papiňák, 
						
						
							uzené maso v papiňáku, 
						
						
							jídlo v elektrickém papínáku, 
						
						
							uzené ramínko v tlakovém hrnci, 
						
						
							recepty elektrický papinák, 
						
						
							uzené maso v tlakáči, 
						
						
							nejlepší papináky, 
						
						
							elektrický pappinák, 
						
						
							uzená polévka z papináku, 
						
						
							papináky, 
						
						
							recepty na elektrický papinák, 
						
						
							recepty pro elektrický papaňák, 
						
						
							uzené a papiňák, 
						
						
							recepty z papiňáku, 
						
						
							rychlovka z papiňáku, 
						
						
							uzené tepelně upravené
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové uzené, 
						
						
							brambory, 
						
						
							kapusta růžičková, 
						
						
							voda, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							olej, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (16)
Kvestr:
jarda Kadic: Jardo, maďarskú kuchtu používam doteraz. Tesnenie dostaneš v Maďarsku doteraz. Aby tesnenie dlho slúžilo, stačí maličkosť : po použití a umytí dař gumené tesnenie dolu z pokrývky, tak sa guma nenatiahne a vydrží roky. Posledné tesnebnie som kupovala pred cca 20 rokmi.
A než ten elektr.papiňák,to už multifunkční,pak máš hrnec od papiňáku přes pařák,po pomalý hrnec
tejaja:Terezko,tlakáč byl první hrnec,který jsem si po svatbě koupila do společné domácnosti
Jaroušek tím komentářem chtěl určitě jen říct,že ten,kdo vaří na plynu,nemusí mít ještě zbytečně navíc elektrický tlakový hrnec,který v odkazu přidala aje11
Jardo, myslel si, že tlakáč je zbytočný pre tých, čo majú plyn ? To by som nesůhlasila, hrncu je jedno, na čo ho postavím. Aj ja mám 40 rokov plyn.
Jinak takováto jídla právě "loudám" a jsou fakt výborná
Vlastně si uvědomuju, že nyní tlakáček přijde vhod, potřebuju udělat svíčkovou, hovězí vývar na polévku s knedlíčky a jelikož loudálek mám jen jeden - v tom vývar, tak vytáhnu na svíčkovou tlakáček
rihana:jsi můj člověk,já také bez papiňáku ani ránu
jarda Kadic:Jaroušku,také mám hodně papiňáků různých velikostí.Mám i 2 9litrové a v těch děláváme převáně dršťkovku,guláš,hodně velké koleno a hlavně v nich zavařuji.Je to rychlé a nemusím hlídat teploměr
dopadlo by to stejně,jako u Tebe