Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Moje poznámka
Zapečená snídaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNnN
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 2 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
Tunislav před 57 sekundami
Ořechové úly
Panova před 19 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 21 minutami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 22 minutami
Žloutkové dortíčky
Panova před 25 minutami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 26 minutami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 27 minutami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 30 minutami
Kokosová očka s bílou čokoládou
Panova před 32 minutami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 33 minutami
Tématické fráze:
zapečená veka v troubě,
chlebíčky zdobení jak na to,
snidane v mikrovlnce,
recepty na snídani,
křen,
bramborová pomazánka na chlebíčky,
křen s jablky,
snídaně s mikrovlnky recepty,
zapečená veka v mikrovlnné troubě,
snídaně recept,
zapečená veka s jablky,
zapečené rohlíky v troubě,
zápečená veká,
zapečená mortadela,
recepty,
facebook,
snidane zapečená v mikrovlnce,
zapékací truba,
veka k snídani,
recepty v zapékané misce
Suroviny:
veka,
mortadela,
hořčice plnotučná,
křen,
rajče cherry,
paprika
Komentáře (36)
Takových kopanců v jednom rcp není ani u vás obvyklé
.....
(možná smazat celou diskuzi vč. nesmyslu v poznámce)
Díky, upravím to
No, já postupoval podle rcp..., tedy aspoň doufám, že jsem ho dobře pochopil.
cecilka:
Asi jste s tou MW o moc nepřišla...
Já to také zkusil i v remosce. Sice to trvá déle, ale je to jiné.
No, každý trouba prý peče jinak
Po pěti minutách wlnění (750W) byla veka dost jako kost
Stačí mít našpicovaná ušiska - až to v troubě přestane střílet a praskat tak po dalších 15´´ je hotovo
V každém případě zajímavý postup. Očekával jsem, že to bude horší