Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 876 kJ / 1 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,62 g |
Tuky | 107,15 g |
Vláknina | 28,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 14,43 g |
Sacharidy | 48,88 g |
Postup přípravy
Když chcete servírovat, do hlubokého talíře vložte několik knedlíčků, přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev a čerstvý kopr a přelijte horkým vývarem. Ozdobte další mrkví a koprem či petrželkou.
Zveřejněno 20. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m54
Moje poznámka
Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m54
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 16 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 4 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 6 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 8 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 8 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 8 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 9 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 12 hodinami
Tématické fráze:
kvalitní domácí zeleninový vývar,
zeleninový vývar recept,
dietní zeleninový vývar,
domací zeleninový vývar,
zeleninoví vývar,
vegetarianske jatrove knedlicky,
zeleninový bujon alnatura,
kvalitní zeleninový vývar,
zeleninovy vyvar,
posichrovat,
silný vývar,
vařit vývar pod poklicí nebo ne,
hovězí vývar tazeny pres noc,
tažený zeleninový vývar,
silný hovězí vývar tažený přes noc,
top zeleninovy vyvar,
zaleninový boršč recept,
silken tofu jaké použití,
k cemu pouzit zeleninovy vyvar,
směs zeleniny na vývar
Suroviny:
mrkev,
petržel,
cibule,
česnek,
pórek,
petržel,
kopr čerstvý,
olej olivový,
voda,
sůl,
bujón zeleninový,
chléb pita,
tofu natural,
olej olivový,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř mletý,
mrkev,
kopr čerstvý
Komentáře (4)
Knedlíčky nemusím, takže nudličky nebo kapání.
"...a pokud to chcete posichrovat, tak trocha kvalitního zeleninového bujónu..."
Mám za to, že tady není třeba cokoli sichrovat. Leda by tím skoro devadesátiminutovým
A ten "1/2 hrnku
No, koprovou mám tůůůze rád, ale toto snad ani zkoušet nebudu...