Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 876 kJ / 1 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,62 g |
Tuky | 107,15 g |
Vláknina | 28,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 14,43 g |
Sacharidy | 48,88 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2016 19:17
19. 1. 2016 14:42
Knedlíčky nemusím, takže nudličky nebo kapání.
20. 8. 2015 21:37
"...a pokud to chcete posichrovat, tak trocha kvalitního zeleninového bujónu..."
Mám za to, že tady není třeba cokoli sichrovat. Leda by tím skoro devadesátiminutovým vařením chuť a vůně zdrhly do někam Ale pokud by se zelenina (nakrájena nadrobno, či postrouhaná nahrubo) před zalitím vodou krátce restovala na tuku, a pak vařila asi 1/2 hodiny, tak by to prospělo barvě i chuti, a navíc by se ušetřil čas a energie.
A ten "1/2 hrnku nahrubo nasekaného čerstvého kopru"
No, koprovou mám tůůůze rád, ale toto snad ani zkoušet nebudu... Podle těch knedlíčků bych jídlo tipoval na židovskou kuchyni, ale spíše jde o autorskou invenci, pokud ne přímo o ffftip
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: kvalitní domácí zeleninový vývar zeleninový vývar recept dietní zeleninový vývar domací zeleninový vývar zeleninoví vývar vegetarianske jatrove knedlicky zeleninový bujon alnatura kvalitní zeleninový vývar zeleninovy vyvar posichrovat silný vývar vařit vývar pod poklicí nebo ne hovězí vývar tazeny pres noc tažený zeleninový vývar silný hovězí vývar tažený přes noc top zeleninovy vyvar zaleninový boršč recept silken tofu jaké použití k cemu pouzit zeleninovy vyvar směs zeleniny na vývar
Suroviny: mrkev, petržel, cibule, česnek, pórek, petržel, kopr čerstvý, olej olivový, voda, sůl, bujón zeleninový, chléb pita, tofu natural, olej olivový, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, mrkev, kopr čerstvý
Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m54
3 názory