Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 730 kJ / 3 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,13 g |
Tuky | 121,57 g |
Vláknina | 16,52 g |
Cholesterol | 565 mg |
Sodík | 7,94 g |
Sůl | 19,83 g |
Sacharidy | 378,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Překládané pagáčky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxRz
Moje poznámka
Překládané pagáčky se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yxRz
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na pagače najdete zde,
překládané kynuté těsto,
překládané těsto,
recept na překládané těsto,
rohlíky překládané máslem,
překládané pagáčky,
prekladané pagáče recept,
kynuté těsto se sýrem překládané,
sýrové pagáčky,
slane nekynute pagáče,
kynute testo prekladane,
pagace s balkanskym syrem,
kynuté těsto na pagace,
předkládané placky se syrem,
předkládané kynuté těsto,
překládané máslové těsto,
prekladane pagáče,
pagace skvarkove prekladane,
pagáč z kefiru,
testo na kynute pagacky
Suroviny:
voda,
kefír,
máslo,
žloutek,
sůl,
mouka hladká,
droždí,
sádlo,
sýr nastrouhaný,
bílek,
semínka sezamová
Komentáře (9)
Hedwika: už jsem potkala recepty, kde dělají těsto na překládané pečivo v pekárně....ale z ní vytáhneš těsto sice krásně nadýchané, zároveň příjemně teplé - to by se máslo nebo sádlo, které do něj potřebuješ zabalit, rozpustilo a vyteklo. Proto ho dělám ručně a kynu ho v lednici.
Ano, náplň můžeš změnit podle sebe
Úžasná inspirace, díky!! Při čtení receptu mne napadlo: použít česnekové pesto místo sýru, ale to by nebyly Pagáčky se sýrem