Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 268 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 165 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Když je maso měkké, vytáhneme ho ze šťávy a odložíme na talířek. Šťávu rozmixujeme, aby v ní nebyly kousky, a zahustíme hraškou. Maso vrátíme do šťávy, celou směs osolíme a opepříme a necháme provařit aspoň 20 minut. Přidáme žampiony a opět necháme provařit cca 10 minut.
Podáváme s rýží a na talíři posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Moje poznámka
Pštros na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jN7Y
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 10 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 12 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 17 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové placičky
kimil před 53 minutami
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 8 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 12 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 14 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 14 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 16 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 16 hodinami
Tématické fráze:
pštros recepty,
pštros recept,
pečený pštros,
recepty ze pštrosa,
recepty z pštrosa,
steak z pštrosa,
vareni pstrosi kyta,
stejk z pštrosa,
pštros steak recept,
steak z pštros,
kuchařka pštros,
recepty se pstrosa,
recept na pstrosa,
recepty pštros,
kyta pstros,
pštrosí maso na žampionech,
recepty s pštrosa,
steak ze pštrosa recept,
medajlonky z pštrosa praha,
jidlo z pštrosa
Suroviny:
maso pštrosí,
cibulka jarní,
žampióny,
olej olivový,
sůl,
pepř,
hraška
Komentáře (26)
Ale pstrosa bych do mrazaku brala.Jsem devce prakticke, nac by mi byla okrasa voliery..
Dovolila jsem si přidat svůj recept na pštrosa / taky se žampiony / do Podobných