Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 15,91 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Moje poznámka
Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NBx8
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 13 minutami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 3 minutami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 19 minutami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 37 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 47 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso s pomazánkovým maslem,
vepřové maso napomazankovem masle,
svíčková z pomazánkového másla,
vepřové plátky s zeleninou na másle
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
tymián,
sůl,
kmín celý,
máslo,
pomazánkové máslo,
solamyl,
vývar,
kompot višňový
Komentáře (9)
Pokud ti tam ale pomazánkové máslo bude chutnat víc, tak si ho tam dávej, nakonec se z něj i peče, i když já i řada jiných ho do teplé kuchyně příliš neužíváme.
Někdo ti třeba poradí i jinou variantu, je to na tobě. Jo a ještě jednu radu - pokud budeš chtít zkusit různé varianty - doporučuju udělat si 2,3 různé vzorky a po ochutnání strávníky se doma dohodnete, která varianta je pro vás ta nejvhodnější
...ááánééébóóó, že by malý talíř?
***
"1 plátek vepřového masa"
S ohledem na množství dalších surovin, to vidím tak na minimálně půlkilový plátek masa
"Hotové maso oddělím od zeleniny..."
Opravdu, když je VEPŘOVÉ maso hotové, tak zeleninu ještě dál vaříte?