Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,82 g |
Tuky | 101,22 g |
Vláknina | 30,66 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 192,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtgulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B65Q
Moje poznámka
Buřtgulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B65Q
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 11 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 22 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
buřtguláš se zelím,
buřtgulas,
kuchařka recepty buřt guláš,
výborný buřtguláš,
buřt guláš s bramborem,
český buřtguláš se zelím,
český buřt guláš,
burt gulas se zelím,
jak se dělá buřtguláš,
buřtguláš s protlakem,
buřtguláš s rajčaty,
recept na buřtgulas,
buřtgulášek extra,
buřtguláš s rajčetem,
buřtguláš recept,
buřtgulas s veprovym,
bramborový guláš s protlakem,
buřtguláš s brambory,
vajíčko,buřt a brambor,
zahustujete burtgulas?
Suroviny:
brambory,
uzenina,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
olej,
sůl
Komentáře (44)
ale nic proti