Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Těstoviny s krémovou omáčkou Alfredo s krevetami a brokolicí
Přidáno 10. 7. 2025 06:47:32
Plněné sladké broskve
Přidáno 10. 7. 2025 06:08:01
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno 9. 7. 2025 13:14:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 46 minutami
Cukeťák II
xSarka před 2 hodinami
Uzená zelňačka
Vašek před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
danila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
Sally.K51 před 2 hodinami
Masové kuličky na kedlubnách
Liduš před 3 hodinami
Nepečené kokosové košíčky s čerstvým ovocem
Amphibian před 6 hodinami
Borůvkový koláč z Borovan pro domácí pekárnu
Lidolenka před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cinderka před 18 hodinami
Citrónové muffiny
terezakrejzarova před 21 hodinami
Tématické fráze:
boršt,
boršč,
polévka boršť,
bors,
ruský borš polévka,
borš recept,
ruský boršť,
recept borst,
boršt recept,
recept na borst,
borsc recept,
polevka bors,
rusky bors,
ruská polévka boršť,
borst polevka,
recept boršč,
recept borš,
pravý ruský boršč,
recept na borš,
bors polevka
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
sůl,
zelenina kořenová,
řepa červená,
sádlo,
rajče,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
brambory,
zelí bílé hlávkové,
bobkový list,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eintopf