Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 148 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,80 g |
Tuky | 22,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou.
Krok 2: Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou polovicou rezňa a zopneme kovovými ihlicami /špáradlami.
Krok 3: Obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do červena.
Krok 4: Podlejeme vodou a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a so šalátom.
Zveřejněno 21. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Moje poznámka
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 4 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 57 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 59 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
detviansky bravčový rezeň,
opravené řízky recepty,
fotogratie,
recepty vepřové,
pomazánka z masa,
brněnský rezen,
dětvanský řízek,
detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou,
dětvanský,
bravčový rízek,
priprava bravcoveho rezna,
detviansky reze recept,
jak uvařit řízek,
receptyrezen,
rošťáci z vepřového,
roštaci z masa,
jak uvařit domácí šunku,
recepty vepřové maso,
vepřové maso
Suroviny:
pečeně vepřová,
sýr eidam,
šunka uzená,
sůl,
hořčice,
mouka hladká,
olej,
voda,
brambory,
máslo
Komentáře (24)
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)