Smažené "erteple"
Brambory smažené v trojobalu, to je chuťový zážitek plný křupavosti. Každé sousto je skvělou kombinací křehké strouhanky a jemného bramborového plátku. Podávejte samostatně nebo s bylinkovým dipem.
Postup přípravy
Krok 1: Syrové brambory oškrábeme a nakrájíme asi na 1 cm silná kolečka.
Krok 2: Osolíme z obou stran, obalíme v hladké mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.
Krok 3: Smažíme zvolna v rozehřátém oleji. Pokládáme na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Zveřejněno 22. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Moje poznámka
Smažené "erteple"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X2z
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 2 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 16 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 11 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 11 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 22 minutami
Bramborový chleba III.
Jara24 před 2 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 11 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 15 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 16 hodinami
Tématické fráze:
ertepláky,
co jsou erteple,
nivový dip,
nivový dresing,
smažené brambory,
co to jsou erteple,
nivový dresing recept,
co jsou to erteple,
nivovy dip recept,
bramborové erteple,
jabloška,
erteple-recept,
enteple,
dresing nivový,
recept na ertepláky,
smažené brambory s vejcem,
herteple,
smažený he,
brambory v jogurtovem dresingu,
nivový teplý dip
Suroviny:
brambory,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
olej
Komentáře (55)