Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na celeru a rajčatech

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 214 kJ /
1 246 kcal
Bílkoviny169,24 g
Tuky41,24 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 747 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy43,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Opracované a omyté maso nakrájíme na větší kousky. Zeleninu očistíme a taky nakrájíme. Rozpustíme sádlo a maso ze všech stran opečeme. Vytáhneme na talíř a do výpeku vhodíme zeleninu bez rajčat. Orestujeme do zlaté barvy a po té přimícháme protlak a nakrájená rajčata. Krok 2: Předěláme do pekáčku vhodného do trouby, přidáme maso, koření, podlijeme vývarem a přikryjeme poklicí. Pečeme na 150 st. cca 2 hodiny, podle masa, musí být úplně do měkka. Během pečení maso poléváme výpekem. Krok 3: Hotové maso vytáhneme, výpek rozmixujeme (4 kuličky vytáhneme) nebo propasírujeme. Šťáva by měla být dost hustá. Kdo by měl málo zapráší moukou. Podáváme s kaší, rýží nebo těstovinami.

TIP: Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit různé druhy kaše

Zveřejněno 26. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54vA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/54vA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes::yes::yes:perfektní :-K

Krasna fotka <3 a jidlo dnes uvareno a manzelovi mooooc chutnalo....:-K:yes:

mifka: Děkuji moc Tobě i všem...jsem moc ráda, že chutnalo...;-):-K:-)

Krásný recept :yes: a nádherná fotky:yes::-O:-K

Krásný recept se skvělou kombinací surovin, ze kterých musí vzniknout dobrá mňamka. :yes::yes::yes:

Hovězí a celer je skvělá kombinace a ještě takhle podané na stůl, hmmm <3

Nadherny recept a to servirovani:yes:

Tématické fráze:
hovězí kostky recepty, hovězí kostky, hovězí na rajčatech, hovězí na celeru, hovězí kostky na celeru, hovězí recepty, recepty z hovězí na z celeru, hana hegerová, recept hovezi na rajcatech, hovězí recept, hovězí kostky s rajčaty, hovězí maso na řapíkatém celeru s rajčaty, hovězí krk recepty, hovezí nudličky s baby karotkou a hráškem, hovězí kostky na víně, recepty z celeru, hovězí s celerem, hovězí krk na z celeru, recept hovezi na celeru, celer recepty

Suroviny:
kližka hovězí, cibule, česnek, sádlo, bulva celerová, mrkev, rajče, protlak rajčatový, kost, rozmarýn, koření nové koření, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu