Kachna bez práce
Pomalu pečená drůbež zaručí, že maso bude šťavnaté a bude se jen rozsýpat. Navíc je tento způsob pečení kachny bez větší práce, o vše se postará správně nastavená trouba. Společně s knedlíky a zelím se bude kachna na sváteční tabuli vyjímat.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Moje poznámka
Kachna bez práce
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5G8
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 9 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 11 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 8 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 9 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 10 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 10 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 10 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 10 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 10 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak péct kachnu,
pecena kachna,
pečeme kachnu návod,
jak dlouho péct kachnu,
jak upéci kachnu,
měkká kačena doba pečení,
kachna,
peceme kachnu,
kachna recept,
pečení kachny v el.troubě,
jak upéct kachnu,
jak dlouho pečeme kachnu,
postup při pečení kachny,
pečená kachna recept,
kachna recepty,
jak pečeme kachnu,
jak péci kachnu,
kachna pečena,
jak dlouho se pece kachna,
kachna v římském hrnci
Suroviny:
kachna,
sůl,
kmín celý
Komentáře (89)
Mějte se krásně
Kachnu jsem dělala 3h na 140st, ale jen proto, že jsem ráno zapsala
Recept ukládám a posílám foto
No, já bych otevřel, políval výpekem a hlídal jak vlčák
recept je mi jasný, jen se chci zeptat, zda pekáč na dopečení kůrky otevřít, nebo ho nechat přikrytý děkuji
Jinak vypadá moc luxusně
Žádný nesmysl, jinak kachnu nebo husu nepeču. naopak ji peču přes noc a ještě na méně stupňů.Když jdu spát - dám drůběž do trouby na 90, ráno někdy kolem sedmé přidám na 110 a potom před polednem dopeču kůrčičku, ale opravdu jen krátce. Naše babičky jinak nepekly, je to starý recept, osvědčený a skvělý. Není třeba podlévat, husa i kachna mají tolik vlastního tuku a hlavně zůstane nepřepálený, tudíž zdravější a do toho se dají krásně zalít játýrka, je to skvělá pochoutka!
Nic není suchého, je skvělá , ověřeno mnohokrát i s husou.
Alebo je to jedno? Ďakujem za radu, potrebujem ju, lebo som dostala kačicu a mala by som ju spraviť zajtra...
posílám bod a foto