Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 067 kJ / 733 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,86 g |
Tuky | 38,31 g |
Vláknina | 12,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 44,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Moje poznámka
Výborné kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vlDM
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 57 minutami
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 10 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 10 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 12 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 12 hodinami
Maková náplň
mismi před 13 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 14 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
kyselo z čerstvých hub,
kyselo s kváskem,
polévka s kváskem,
kyselo,
kyselo recept,
kyselo polévka,
výborné polévky,
výborná polévka,
polévka z kvasu,
kyselo z kvasu,
krkonošské kyselo recept,
krkonošské kyselo s kváskem,
vejce na kyselo,
kvas na kyselo,
kyselo z chlebového kvasu,
polévka z chlebového kvasu,
staroceske kyselo,
polevka kyselo s kvaskem,
jak se dela kyselo,
houbové kyselo s kváskem
Suroviny:
sádlo,
cibule,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
houby sušené,
máslo,
brambory,
vejce,
mléko,
kvásek chlebový
Komentáře (11)
https://www.idnes.cz/hobby/domov/osetreni-kvasku-b...
Možná to bude zajímat i někoho dalšího.