Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 390 kJ / 2 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,90 g |
Tuky | 190,01 g |
Vláknina | 7,31 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 28,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Moje poznámka
Kaťák z kuřecích stehen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lgrr
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 43 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 44 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
kaťák,
katak recept,
recept na katak,
kuřecí stehna recepty,
recept z kuřecích stehen,
kuřecí stehna,
kuřecí stehna recept,
katak z kuřecího masa,
recepty z kurecich stehen,
vykostěná kuřecí stehna recepty,
katak recepty,
příprava kuřecích stehen,
recepty kaťak,
jak udelat kureci stehna,
recept s kuřecích stehen,
kuřecí ragú,
vykoštěné kuřecí stehna recept,
recept na vykoštěná kuřecí stehna,
jak udělat katák,
recept na přípravu kuřecích stehen
Suroviny:
stehno kuřecí,
špek,
cibule,
kapie červená,
hořčice dijonská,
kečup sladký,
feferonka,
česnek,
okurky sterilované,
vývar,
víno bílé,
zázvor,
sůl,
pepř
Komentáře (4)