Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 368 kJ / 1 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,50 g |
| Tuky | 20,10 g |
| Vláknina | 43,05 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 223,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Moje poznámka
Celozrnné špaldové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV7O
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 35 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 47 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
bagety ze špaldové mouky,
celozrnná špaldová mouka recepty,
špaldová mouka celozrnná recepty,
celozrnná bageta recept,
bagetky ze špaldové mouky,
špaldová celozrnná mouka recepty,
recepty ze spaldove celozrnne mouky,
bagety z celozrnne mouky,
špaldová bageta recept,
bageta ze špaldové mouky,
recepty z celozrnné špaldové mouky,
celozrnna špaldová mouka,
celozrná bageta recept,
špaldová mouka celozrnná,
špaldova veka se seminky,
recepty celozrnná bageta,
bageta z celozrnné mouky,
špálova mouka celozrna,
špaldové bagety,
bagetky že spaldovy mouky
Suroviny:
droždí,
mléko,
voda,
cukr,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká čiroková,
sůl,
olej olivový
Komentáře (4)
Bod 2- obe múky, čiroková a špaldová zmiešať dokopy.
Tak 2 nebo 3?