Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 938 kJ / 2 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,31 g |
Tuky | 46,70 g |
Vláknina | 22,85 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 14,84 g |
Sacharidy | 492,49 g |
Postup přípravy
Chleba zní dutě, když na něj zespodu ťukneme.
Zveřejněno 24. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Moje poznámka
Australský bramborový chléb Damper
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MV5m
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina
MichalRaby před 2 minutami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 9 minutami
Smažené cukety
UnholyKetty před 39 minutami
Báječný perník
Diviska87 před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 2 hodinami
Cukeťák II
radbastim před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 13 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 13 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 17 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramborový chléb,
recept na chleba,
recept na domácí chleba,
bramborový chleba,
chléb damer,
bramborový chléb recept,
bramborový chleba recept,
damper sodu,
bramborové recepty,
recepty na chleba,
recept vyroba chlebu na ohni,
bramborovo kukuřičné bulky,
název australských bramborů,
křupavý chléb s chia semínky recept,
recepty křupavý chléb s chia semínky
Suroviny:
mouka,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
máslo,
brambory moučné,
podmáslí,
voda,
maso uzené
Komentáře (10)
Proč nejdřív na vymazaný plech a potom zase přendat na plech s pečícím papírem ?