Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g |
| Tuky | 20,07 g |
| Vláknina | 63,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 462,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút.
Krok 3: Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka.
Krok 4: Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom.
Krok 5: Podávame s chlebom.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Moje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 23 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno 8. 12. 2025 18:01:01
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno 8. 12. 2025 17:45:02
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 4 minutami
Masarykovo cukroví
slacja před 17 minutami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 48 minutami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 1 hodinou
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 1 hodinou
Vánočka II
iveta.kroul před 2 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 2 hodinami
Cibulačka s vínem
magdalenka před 4 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 4 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
ja se pripravuji fazolky,
fazolové lusky po španělsku,
fazolové recepty,
fazolky recept,
hrách recepty,
jak upravit fazolky,
fazole recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
rajče,
hruška,
kukuřice,
cibule,
vývar masový,
česnek,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (8)
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.