Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 20,07 g |
Vláknina | 63,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 462,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mletú papriku a prelisovaný cesnak. Premiešame.
Krok 2: Vložíme na kocky nakrájané zemiaky. Osolíme, okoreníme a dusíme na slabom ohni 10 minút.
Krok 3: Potom pridáme fazuľku, na kocky nakrájané hrušky a paradajky, podlejeme vývarom a dusíme domäkka.
Krok 4: Nakoniec vsypeme kukuricu a necháme prejsť varom.
Krok 5: Podávame s chlebom.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Môžeme „vylepšiť“ o opečený párok alebo klobásu.
Zveřejněno 5. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Moje poznámka
Fazolky po španělsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7BJy
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 15 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 42 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
ja se pripravuji fazolky,
fazolové lusky po španělsku,
fazolové recepty,
fazolky recept,
hrách recepty,
jak upravit fazolky,
fazole recepty
Suroviny:
fazolky zelené,
brambory,
rajče,
hruška,
kukuřice,
cibule,
vývar masový,
česnek,
olej,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř
Komentáře (8)
Ve spanelstine se rajcata hruskoviteho tvaru nazyvaji tomates pera, tomates = rajcata , pera = hruska. . . . .
P.S. Ja nie som z tých, ktorí si vypomáhajú prekladačom a prekladajú recepty z cudzích jazykov. Sorry. Foto výstrižku prikladám.