Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 058 kJ / 3 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,97 g |
| Tuky | 77,95 g |
| Vláknina | 113,20 g |
| Cholesterol | 351 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 400,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Moje poznámka
Opravdu dobrý guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m909
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 18 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno 29. 8. 2025 16:01:01
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 1 hodinou
České buchty
Martas6 před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 1 hodinou
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 2 hodinami
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 2 hodinami
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 2 hodinami
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Javor před 3 hodinami
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 3 hodinami
Tématické fráze:
dobry gulaš,
jak uvařit dobrý gulaš,
jak udělat dobrý guláš,
recept na dobrý guláš,
připrava gulaše,
dobrej gulas,
jak na dobrý gulas,
jak udělat gulaš,
dobry hovezi gulas,
dobry gulas recept,
jak se dela dobry gulaš,
recept dobry gulas,
gulaš dobry,
příprava dobrého guláše,
dobry gulaše,
recept na dobrej guláš,
co dobreho uvarit,
jak udělat dobrý guláš?,
recept na dobrý guláš,
recept na dobry guulas
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
sádlo,
rajče,
paprika sušená sladká,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
vývar hovězí,
voda
Komentáře (10)
(Já když dělám, nechávám zpočátku maso 2x vysmahnout až pouze na tuk, dodá to barvu i chuť.
Také dávám hned na začátku lžíci octa, prý je potom maso křehčí. Nevím ale prostě se to takhle u nás doma dělalo a tak v tom pokračuji
Zdraví Ivo
PS: nafoukané to není
Jinak jsem ještě chtěl pochválit tvé stránky - pěkné, nabité informacemi (stále se něco děje) a přitom vtipné
Joo, a Mojetaro (dost by mě zajímalo, co ta přezdívka znamená), tím karabáčkem se nebij, život nás už mlátí dost - já už i tak mluvím - myslím vařečku a řeknu francouzák