Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kopečky z hlívy ústřičné

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Náročný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 465 kJ /
828 kcal
Bílkoviny26,79 g
Tuky67,52 g
Vláknina12,58 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 656 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy23,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu nakrájíme na drobné proužky, vhodíme do vařící vody, necháme krátce povařit, slijeme a přendáme do studené vody. Na másle a oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme nakrájenou hlívu i zcezenou kapustu, krátce podusíme a dáme stranou. Krok 2: Nastrouháme sýr a rozkvedláme vejce se solí a pepřem. Vše promícháme a naplníme silikonovou formu na kopečky (nebo dortíčky). Pečeme v předehřáté troube na 180°C dorůžova cca 15-20 minut. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, šťouchaným bramborem nebo jen se salátem.

Zveřejněno 15. 9. 2016

Poznámka autorky Marie Svarcova

Dělala jsem oblíbený "Malvínin závin" ze seriálu Ohnivý kuře a ze zbylé náplně vznikl skvělý oběd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kopečky z hlívy ústřičné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1vqP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kopečky z hlívy ústřičné

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1vqP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mnááám <3:yes: miluji kapustu aj hlívu ;-):-K:yes:

Kelisova: díky :-K a zkuste udělat ten závin - je super :-K

mysulka: děkuji:-K

Jak inspiruje TV seriál:-D:-D:yes:pěkný

maiva: dík :-) jsou tam skvělé recepty a ráda zkouším nové

Perfektný nápad!

magdalenka: díky:-K

Tak to je paráda!!! Já si to asi budu muset udělat :-D :yes:

Jana Remkova: díky :-) dělávám ten závin, všem moc chutná a dnes jsem to trochu přehnala s náplní (už nic nevážím) tak z toho vznikl skvělý oběd :-) hlavně každý hádá z čeho to je - Hezký večer

To je moc hezký recet:-KLíbí se mi:yes:

Anna Kocikova: díky :-K

Maruško, roládu jsem dělala, byla vynikající. Stejně budou jistě chutnat i tyhle tvé kopečky:yes::yes:

cathleen: :-) moc děkuji

Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty, recepty z hlivy ustricne, recepty z hlívy, oběd z hlívy ústřičné, vaříme z hlivy ustřičné, jak udelat hlivu ustricnou, vaříme z hlívy, oběd z hlívy, hlíva ústřičná recept, jidla z hlivi ustricne, recept z hlivy ústřičné, recepty na hlívu ustřičnou, co udelat z hlivy, jak uděat hlívu ustřičnou, co udělat z hlívy ústřičné, jaký oběd udělat z hlívy ustřčné, hlíva ustřičná-recepty, jak udělat na večeři hlívu ůstřičnou, hlíva ústřičná, recepty, hlíva recepty

Suroviny:
kapusta, hlíva ústřičná, cibule, česnek, máslo, olej, sýr, vejce, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu