Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 251 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,02 g |
Tuky | 32,59 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 173,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák se zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVAn
Moje poznámka
Bramborák se zeleninou a kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVAn
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 10 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 14 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 6 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 7 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
bramborák recept,
kuřecí maso v bramboráku,
recept bramborák,
kuřecí maso recepty,
recepty z kuřecího masa,
recepty kuřecí maso,
bramboráky recept,
kuřecí maso se zeleninou,
bramborak s kurecim masem,
recept kuřecí maso,
recepty bramborák,
recepty cmunda,
stehna z bramborákem,
brámborák recepty,
bramborák na plech do trouby s kurecím masem,
maso v bramboráku,
recept -bramborák,
kuřecí maso v bramboráku z do trouby,
kuřecí se zeleninou,
bramborové placky s kuřecím masem zeleninou
Suroviny:
brambory,
mrkev,
hrášek,
kukuřice,
květák,
zelenina,
stehno kuřecí,
máslo bylinkové,
strouhanka,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)