Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 559 kJ / 2 046 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,81 g |
Tuky | 20,98 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 304 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 378,46 g |
Postup přípravy
Na hotový langoš dáme, co komu chutná.
Zveřejněno 6. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový langoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xrAn
Moje poznámka
Kefírový langoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xrAn
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 15 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 19 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
langose s kefirem,
domácí langoše s kefíru,
domácí langoše z kefíru,
recept na langose s kefirem,
recepty s kefirem,
langoš s kefirem,
recepty z kefíru,
těsto na langoše z kefíru,
domácí langoše bez kynutí,
langose recept s kefirem,
domácí langoše s kefírem,
langose z kefiru bez kynuti,
langoše s s kefírem,
domácí langoše kefiru,
těsto na langoše z z kefíru,
langoše bez kynutí z kefíru,
langoše s kefírem recept,
langoše z kefírem,
rychlovky z kefíru,
těsto na langoše s kefíru
Suroviny:
mouka hladká,
kefír,
sůl,
cukr,
vejce,
kvasnice,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
česnek,
marmeláda,
Komentáře (5)