Suroviny
Porce: 4 větší porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,48 g |
Tuky | 42,53 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 113,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Moje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 10 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 11 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 13 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
dýňovo tvarohová buchta,
dýnovotvarohová buchta s jablky,
zdravy dynovo tvarohovy kolac,
dýňovo tvarohový dezerty,
recepty na zákusky,
dynovo orechova buchta,
dýnovo ořechový dezert,
dynovo orechovy dezerty,
zákusky kakaové,
dýňovo kokosová buchta,
dynovo-ovesna buchta
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
kakao holandské,
vejce,
jogurt bílý,
skořice,
prášek do pečiva,
koření do perníku,
sladidlo,
rozinky,
ořechy vlašské,
pyré dýňové,
jogurt,
tvaroh,
cukr moučkový,
ořechy vlašské
Komentáře (3)