Suroviny
Porce: 4 větší porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,48 g |
Tuky | 42,53 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 113,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Moje poznámka
Dýňovo-kakaový zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W9ZQ
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 15 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 2 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 2 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 8 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 11 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 11 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 11 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 11 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 12 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 12 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 13 hodinami
Tématické fráze:
dýňovo tvarohová buchta,
dýnovotvarohová buchta s jablky,
zdravy dynovo tvarohovy kolac,
dýňovo tvarohový dezerty,
recepty na zákusky,
dynovo orechova buchta,
dýnovo ořechový dezert,
dynovo orechovy dezerty,
zákusky kakaové,
dýňovo kokosová buchta,
dynovo-ovesna buchta
Suroviny:
vločky ovesné jemné,
kakao holandské,
vejce,
jogurt bílý,
skořice,
prášek do pečiva,
koření do perníku,
sladidlo,
rozinky,
ořechy vlašské,
pyré dýňové,
jogurt,
tvaroh,
cukr moučkový,
ořechy vlašské
Komentáře (3)