Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 642 kJ / 2 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,17 g |
Tuky | 85,32 g |
Vláknina | 18,04 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 282,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obrácené hruškové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nm1
Moje poznámka
Obrácené hruškové muffiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4nm1
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
jablkovo hruškové muffiny,
recept na hruskovy mafiny,
hrušková koláč s jablky,
hrušková obrácený koláč,
obrácený hruškový koláč z listoveho testa,
hrušky recept,
jablečné muffiny podle hrušky,
hruškove muffiny se švestkami,
obrácený jogurtovy koláč hrušky,
hruškové muffiny,
obrácený koláč podle pohlreicha,
tarte tatin koláč zdeněk pohlreich recepty
Suroviny:
hruška,
máslo,
sirup,
mouka hladká,
soda jedlá,
květ muškátový,
skořice mletá,
cukr třtinový,
vejce,
extrakt vanilkový,
mléko,
olej rostlinný
Komentáře (3)