Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,46 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Moje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 11 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 14 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 18 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 8 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 10 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 11 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 11 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečená treska s bramborem,
zapečená ryba s bramborem,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
zapečena ryba s brambory,
ryba v perine,
treska v troubě s bramborem,
treska v bramboraku,
treska zapečená s bramborem,
zapečene filety z bramborem v troubě,
zapečené treska,
zapečená treska s kaši,
sekaná v bramborové krustě,
zapečená bramborová kaše s rybou,
ryba zapečená s bramborem,
zapečené filé z aljašské tresky s bramborovou kaši,
treska pod perinou,
treska zapecena v troubě,
file v perině,
zapečená ryba s bramborama
Suroviny:
treska aljašská,
brambory,
citron,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)