Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 224 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 0,36 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená rýže s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVkl
Moje poznámka
Smažená rýže s rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVkl
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 38 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 44 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
rýže s rajčaty,
smažená rýže,
uprava rýže,
uprav rýže recepty,
pecena rajcata s ryzi,
rajčata a ryze,
ryze s rajcaty a zampiony,
rýže úprava,
recpet rýže rajče,
ryze rajcata,
rajčata,tepelna uprava,
rýže recept,
recepty na tepelnou úpravu rajčat,
úprava rýže na pánvi,
rýže rajčata vejce revept,
ryze a rajcata,
ryze s rajcaty recept,
tepelná úprava rýže,
recept rýže s rajčaty,
balíček rýže
Suroviny:
rýže,
rajče cherry,
petržel,
omáčka sojová,
olej olivový,
pepř,
žampióny,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
olej olivový
Komentáře (6)