Dýňové rizoto s kuřecím masem (bez tuku)

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 1 hodina 0 názorů

Suroviny 5 porcí

500 g kuřecího masa bez kůže
600 g dýně
160 g arborio rýže
100 g nízkotučného taveného sýra
vývar
hrst jarní cibulky
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a nasucho osmahneme na teflonové pánvi.

  2. Dýni očistíme a nakrájíme na kostičky.

  3. Rýži nasucho opečeme tak, aby získala lehce nahnědlou barvu.

  4. Rýži podlijeme vývarem, osolíme a za častého míchání vaříme asi 10 minut. Přidáme dýni a dál vaříme. Podle potřeby podléváme vývarem.

  5. Když je rýže a dýně měkká, přidáme sýr, maso a jarní cibulku. Prohřejeme, aby se sýr rozpustil. Přikryjeme a necháme ještě 10 minut dojít. Výsledná konzistence by měla být krémová.

Komentáře k receptu Dýňové rizoto s kuřecím masem (bez tuku)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí rizoto dýňové rizoto s kuřecím masem dýnové rizoto rizoto s kurecim masem dýňové rizoto recept dýňové rizoto s kurecim rizoto bez masa rizoto s kuřecím kuřecím masem kuřecí maso recepty na rizoto recept dýňové rizoto recepty bez masa dynové rizoto bez masa italské kari rizoto recepty bez tuku rizoto bez masa recept arborio rýže s kuřecím masem recept rizoto recept z kureciho masa nizkotucne dýnove rizoto