Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 987 kJ / 2 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 526,40 g |
| Tuky | 80,20 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 1,00 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Moje poznámka
Dušené hlávkové zelí s vepřovým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oy1L
Nejnovější recepty
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
Tématické fráze:
dusene zeli,
hlávkové zelí recepty,
zelí hlávkové recept,
hlavkove zeli,
hlávkové zelí příprava,
příprava hlávkového zelí,
dušené hlávkové zelí,
nové zelí k vepřovému masu,
hlávkové zelí a vepřové,
nové hlávkové zelí recepty,
nove hlavkove zeli,
hlávkové zelí recept,
zelí k vepřovému,
vepřové maso v zelí,
zelí s masem,
zelí hlávkové,
dušené nové zelí,
zelí s vepřovým masem,
hlávkové zelí dušené,
dušené zelí recept
Suroviny:
zelí hlávkové,
cibule,
kmín celý,
koření grilovací,
sůl,
česnek,
maso vepřové
Komentáře (30)