Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,41 g |
Tuky | 95,54 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,59 g |
Sacharidy | 49,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Moje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 46 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 49 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po myslivecku,
omáčka po myslivecku,
hovězí krk recepty,
recepty ph,
srnčí medailonky po myslivecku,
hovězí krk recept,
zvěřina po myslivecku,
hovězí v ph,
hovězí po myslivecku v pomalém hrnci,
hovezi ala zverina,
srnčí po myslivecku,
plec po myslivecku,
hovezi krk v ph,
hovězí na způsob zvěřiny,
hovezi z ph,
hovězí na způsob zvěřina,
hovezi jako zverina,
jak pripravit hovezi krk,
pomalý hrnec recepty,
krkovice po myslivecku
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
brusinky,
šťáva citronová,
cukr,
mouka,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
jalovec,
vývar,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (18)
dělala jsem ze srnčího hřbetu a musím ti říct,že to je fest jedlé
posílám ti další zasloužený bodík
ale zítra si k tomu chlapci uvaří gnocchi
děkuji a doporučuji
P.S.miluju PH
Pěkný recept, určitě vyzkouším
Simonko, díky, že jsi reagovala za mě.
ivulinko, když si pospíšíš, ještě tu je