Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 163 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,67 g |
Tuky | 73,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Moje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 22 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 25 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 46 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv,
výroba šunkové pěny,
pomazanka z čajovky,
čajovka recept,
pomazánka z macešky,
domácí čajovka,
šunková pěna recept,
ze sunkove peny,
pěna z lučiny,
čajovky,
sunkove pena,
šunková pěna bez pečiva,
vyrobit sunkovou penu,
pomazánka ze šunkové pěny,
domácí čajovka recepty,
uzená maceška,
pomazánka maceška recept,
čajovka,
šunková pěna výroba,
maceška pomazánka
Suroviny:
čajovka,
lučina,
sýr smetanový,
paprika sušená uzená,
pažitka,
sůl
Komentáře (27)
Se domnívám, že psát do surovin COKOLI "domácího" je poněkud zcestné a v poslední době se jedná spíše o módní kulinářské ptydepe
Dotaženo ad absurdum, časem bychom se dočkali třeba i toho, že bez BIO se vařit nedá
Proč neponechat na kuchtíkově vůli, zda se bude s něčím kuchtit a paplat, či zda použije hotový produkt, že?
No, např. pařížskou šlehačku kuchtím vlastnoručně, ale s domácí čokoládou se nepaplu...
Všem, každému zvlášť a Ivace64: obzvlášť, se omlouvám
K receptu nejsou žádné komentáře.