Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 163 kJ / 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,67 g |
| Tuky | 73,33 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 187 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Moje poznámka
Pěna ze šunkové čajovky, smetanových sýrů a lučiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j7K
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 49 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 3 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí lučina z jogurtu a šlehačky recepty z tv,
výroba šunkové pěny,
pomazanka z čajovky,
čajovka recept,
pomazánka z macešky,
domácí čajovka,
šunková pěna recept,
ze sunkove peny,
pěna z lučiny,
čajovky,
sunkove pena,
šunková pěna bez pečiva,
vyrobit sunkovou penu,
pomazánka ze šunkové pěny,
domácí čajovka recepty,
uzená maceška,
pomazánka maceška recept,
čajovka,
šunková pěna výroba,
maceška pomazánka
Suroviny:
čajovka,
lučina,
sýr smetanový,
paprika sušená uzená,
pažitka,
sůl
Komentáře (27)
Se domnívám, že psát do surovin COKOLI "domácího" je poněkud zcestné a v poslední době se jedná spíše o módní kulinářské ptydepe
Dotaženo ad absurdum, časem bychom se dočkali třeba i toho, že bez BIO se vařit nedá
Proč neponechat na kuchtíkově vůli, zda se bude s něčím kuchtit a paplat, či zda použije hotový produkt, že?
No, např. pařížskou šlehačku kuchtím vlastnoručně, ale s domácí čokoládou se nepaplu...
Všem, každému zvlášť a Ivace64: obzvlášť, se omlouvám