Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 347 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,88 g |
Tuky | 5,91 g |
Vláknina | 59,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 69 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 153,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočka po baskitsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xpgk
Moje poznámka
Čočka po baskitsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xpgk
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 20 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno 19. 8. 2025 22:26:09
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno 19. 8. 2025 21:49:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cottage s banánem a jablkem
vojfrancezska před 53 minutami
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 9 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 11 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 12 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 13 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 13 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 13 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře po baskitsku,
čočka recept,
baskitské kuře,
čočka po baskicku,
černá čočka po po indicku,
jan čočka,
kureci nudlicky po baskydsku,
koření k čočce,
ryba po baskydsku,
vepřové po baskitsku,
baskitsko baskicko,
recept kuře po baskitsku,
kuře po baskitsku recept,
kuchařka: janadorazinova,
čočka se zeleninou a brambory,
čočka po baskytsku,
recepty na čočku,
čočka s protlaky,
šcocka po baskidsku,
recept čočka protlak paprika
Suroviny:
čočka,
protlak rajčatový,
cibule,
česnek,
mrkev,
paprika,
klobása pikantní,
brambory,
paprika sušená sladká,
pepř,
kmín celý,
sůl,
majoránka,
olej
Komentáře (25)
http://prirucka.ujc.cas.cz/
Ale to píšu jen proto, že se tu o názvu začalo diskutovat.
rozmarynaH: Nafocené??
Správně je baskický-viz.http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=Baskicko