Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 529 kJ / 2 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,66 g |
Tuky | 206,15 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 279 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perkelt Balatonfüred
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pq4y
Moje poznámka
Perkelt Balatonfüred
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pq4y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 9 minutami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 20 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 34 minutami
Pečený bůček
BublinaF před 35 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 1 hodinou
Listové šátečky s náplní z tvarohu, pudingu a meruněk
faluska před 1 hodinou
Jednoduchá roláda
Fikina před 1 hodinou
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 4 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 4 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
perkelt,
perkelt recept,
recept na perkelt,
recept perkelt,
perkel,
perklet,
perkelt z bučku,
maďarský perkert,
perkel recepty,
porkelt,
perklet recepty,
uzený perkelt,
maďarský kuřecí perkelt,
recep perkelt,
perkeklt,
parkelt,
perkert,
perkrelt,
perkelt - recept,
perketl
Suroviny:
bok vepřový,
špek,
sádlo,
klobása,
cibule,
žampióny,
kapie červená,
paprika čerstvá zelená,
česnek,
rajče,
cibulka jarní,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
koření čabajkové,
feferonka čerstvá,
vývar vepřový
Komentáře (6)
Vypadá to parádně, přidávám bodík, ukládám a asi dneska jdu na to