Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Moje poznámka
Grilované špekáčky s brambory a zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rkr
Nejnovější recepty
Brynzové halušky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 5 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Romadurová pomazánka
kulaslf před 38 minutami
Rychlá polévka s krupicovými nočky od M.D.Rettigové
Diesel před 49 minutami
Indická čočka s batáty
micurka před 3 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 4 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 6 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 6 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 6 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 6 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 17 hodinami
Tématické fráze:
grilovaný špekáček,
spekacek na grilu,
špekaček na grilu,
grilované brambory,
špekáčky k bramborám recepty,
špekáčky se smetanou,
jak grilovat špekáček,
špekáčky s bramborama,
griované žampiony recepty,
grilované špekáčky s pivem,
špekáčky s parmazánem,
griované špakáčky,
grilovaná brambora,
spekačky se slaninou na grylu,
brambory na grilu
Suroviny:
špekáček,
zelí kysané,
cibulka jarní,
brambory,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (3)